Betalen met iDEAL (gratis per transactie)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met PayPal (gratis per transactie)

Met PayPal betaalt u snel en veilig online. U dient hiervoor wel een Paypal-account te bezitten.

Betalen met Giropay (gratis per transactie)

De online betaalmethode Giropay is erg populair bij de Duitse consument en daarmee ideaal als u zich met uw webshop op Duitsland richt. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument. Ruim 80 procent van de Duitse banken hebben een aansluiting. Hierdoor heeft u met deze betaaloptie een bereik van 40 miljoen potentiele klanten voor uw webshop!

Betalen met Maestro

Met Maestro, biedt u uw internationale klanten een beveiligde online betaalmethode. De Maestro-kaart acceptatie op het internet is wereldwijd gebaseerd op de klassieke On-SiteTrading Debet MasterCard procedure.

Tijdens het on-line winkelen op het internet wordt de klant bij het betalen met Maestro in eerste instantie naar een beveiligde pagina van zijn kaart-uitgevende bank geleid. De Maestro acceptatie is alleen in verband met de authenticatie-proces van de MasterCard SecureCode mogelijk


Betalen met Bancontact (gratis per transactie)

Bancontact is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee uw klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. U kunt Bancontact zien als de iDEAL van België. Het is een erg populaire betaalmethode en dus zeer geschikt voor iedere ondernemer met klanten in België.

Betalen met uw Visa of Mastercard (2% per transactie)

Het is ook mogelijke om met uw Visa of Mastercard bij ons af te rekenen.

Billink achteraf betalen (2,50 euro per transactie)

Betalen met Billink werkt heel eenvoudig. Jouw bestellingen ontvang je in huis en je betaalt achteraf hetgeen dat je wilt houden. Geen gedoe met vooruit betalen of wachten op retourgeld. Namens Billink ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kan betalen. Wel zo handig!
  • Eenvoudig online bestellen.
  • Makkelijk wanneer je even geen geld hebt.
  • Je weet zeker dat de webshop betrouwbaar is.

Herroepingsplicht

Producten die u via onze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Bijdrage verzend- of bezorgkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen bij de producten zijn exclusief verzendkosten.


De verzendkosten bedragen:
  • voor bestellingen die door de brievenbus passen - binnen NL € 2,95
  • voor de overige bestellingen - binnen NL € 6,95 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van TNT Post.
Over het algemeen zal de aflevering 2 - 5 werkdagen na bestelling op een werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Parkstad of C-Mill

Woon je in Parkstad dan bezorgen we de bestelling gratis. De volgende gemeenten zijn bij Parkstad Limburg aangesloten: Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssun, Nuth, Voerendaal, Simpelveld en Onderbanken.

Je kunt ook kiezen om de bestelling op afspraak bij C-Mill in Heerlen op te halen. Maak hiervoor een afspraak.

Kies dan bij de bestelling bij Extra Opties voor: ">Parkstad" of "...."

Het verzenden van bestellingen is dan ook geheel voor risico van de opdrachtgever.

Gekoeld

Er zijn een aantal producten die wij gekoeld moeten versturen. De producten worden in speciale koeldozen met gelpacks verzonden. Dit kost 17,50 euro per verzending.